071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Budgetcoach voor werknemer……een reclamecampagne

Budgetcoach voor werknemer……een reclamecampagne

Vandaag flink in het nieuws gebracht….4 op de 5 werkgevers heeft werknemers met problematische schulden…. Het NIBUD vindt het wiel uit en gaat budgetcoaches leveren aan werkgevers om hen te helpen met hun werknemers….Chapeau!

Het goede nieuws is dat werkgevers eindelijk en openlijk toegeven dat werknemers met schulden geholpen moeten worden, aldus de branchevereniging van Personeelsmanagers! Dat er iets moet gebeuren is duidelijk…of……gebeurt dat al?

Want…… ik wil toch wel even melden dat wat mij betreft al een aantal zeer goede organisaties werknemers met problematische schulden coacht richting een schuldenvrije toekomst….al jaren overigens en met goed resultaat…aantoonbaar!

 

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam