071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Oproep: het nieuwe normaal

vraagtekens

In mijn werkomgeving word ik dagelijks geconfronteerd met heftig (onoplosbare) schuldsituaties waar mensen in zitten. En als ik de nieuwsberichten en alle reacties daarop moet geloven, lijkt het met de dag alleen maar erger te worden. Mensen die vluchten voor hun schulden, gemeenten die overspoeld worden met schuldhulpaanvragen, mensen die geen rode cent meer te makken hebben, opvangcentra die ineens geconfronteerd worden met hele gezinnen die aankloppen voor opvang. Sparen zit er voor velen niet meer in, waarschuwingen van gevestigde instanties dat Nederlanders te weinig buffer hebben opgebouwd om klappen of onverwachte uitgaven te kunnen opvangen.

Niet normaal meer….of wel?

Ik ben heel benieuwd hoe creatief wij allemaal zijn en welke duurzame oplossingen er worden geinitieerd om elkaar te helpen. Want ik denk dat we die omslag moeten gaan maken. Het nieuwe normaal…wat is dat vandaag de dag?

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam