071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Weekers kondigt aan het mes te zetten in de toeslagen als gevolg van fraude

Klik op de link voor het artikel: Mes in toeslagen

Criminele organisaties incasseren duizenden euri per jaar aan toeslagen. En de maat is blijkbaar vol, want de minister Weekers kondigt aan dat uitbetalingen pas na grondig onderzoek verricht zullen worden. Vreemd…want worden de toeslagen niet gebaseerd op de inkomensgegevens van de rechthebbenden?

Slechts een kritische noot: waarom moeten de goeden wederom lijden onder de kwaden? Voor veel huishoudens in Nederland maken deze toeslagen net dat verschil om hun huur, zorpremie of kinderopvang te kunnen betalen. Ik ben bang dat veel meer mensen door zo’n maatregel zeker schulden gaan opbouwen. En wat gebeurt er dan?

Mijn persoonlijke vraag aan een minister die niet afhankelijk is van toeslagen: is er geen andere oplossing?

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam