071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Melden van contant geld thuis, cadeaubonnen, tegoeden op spaarrekeningen…krom of niet?

Deze week stond in de Telegraaf een artikel over het opgeven aan de Belasting van contante gelden thuis, cadeaubonnen of tegoeden op spaarrekeningen boven de EUR 512,00. Ja, we ontkomen er niet aan.

Een reactie van een van mijn connecties zette mij wel aan het denken:

….”Dat contante geld en die tegoeden op de spaarrekeningen van mijn kinderen heb ik uit mijn salaris betaald, waar ik al afdracht over heb gedaan. Het is zo krom al een banaan. Ik ben benieuwd hoeveel mensen die contante gelden thuis in die oude sok ook echt opgeven. En dat tegoed op die OV chipkaart heb ik ook betaald van mijn salaris waar ik ook afdracht over doe. Ik betaal genoeg belasting!”…..

Het is een beetje dubbel allemaal.

Ben benieuwd wat jullie mening is!

3 Comments

 1. Anneke De Bruijn-Reply
  maart 22, 2013 at 6:37 am

  Is een vraag in de aangifte, ik zou niet wey

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Op 21 mrt. 2013 om 22:18 heeft Ri-Organizing het volgende geschreven:

  > >

 2. Anneke De Bruijn-Reply
  maart 22, 2013 at 6:39 am

  Is een vraag in de aangifte, ik zou niet weten wie dat werkelijk op zou geven 🙂

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Op 21 mrt. 2013 om 22:18 heeft Ri-Organizing het volgende geschreven:

  > >

 3. wakey wakey!-Reply
  maart 22, 2013 at 3:20 pm

  Dit hebben ze bedacht op de vrijdagborrel van de belastingdienst, dijen kletsend en gierend van het lachen hebben ze zich afgevraagd ‘zullen er echt arme stakkers zijn die dat in gaan vullen, hebben we ze murw gekregen, is het gelukt? wahahahaha

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam