071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Voor onze Bikkel uit Leiderdorp!

eve en dewi!Dit is Eev.

Eev, de liefste oppas van mijn kinderen! Eev heeft een ziekte. Helaas is zij gebonden aan een rolstoel en afhankelijk van haar ouders en vrienden, die haar overal naar toe brengen waar ze maar wil. Want Eef kan dat niet meer alleen.

Haar verhaal kan ik niet vertellen. Dat doet zij zelf al heel mooi in haar blog: Wedstrijd van een Bikkel.

Helaas is de gezondheid van Eev op dit moment niet goed. Gelukkig heeft zij haar ouders en vrienden waar ze elk moment terecht kan. Ze hoopte de laatste dag van het jaar af te sluiten op een goede manier. Thuis, gezellig, vrolijk zoals zij is. En dan vanaf morgen een nieuw jaar, nieuwe kansen.

Eev betekent alles voor mijn oudste. Vanochtend is er iets naars gebeurd. Daarom wil ik dit bericht richten aan ouders van 13-jarige zoons uit Leiderdorp:

“Beste ouders van ong. 13 jarige jongetjes die op 31 december een auto in de H Haasestr in Leiderdorp met vuurwerk hebben opgeblazen,
 
 Deze auto is de auto van een familie waarvan de dochter ernstig ziek is. Zij moet naar het ziekenhuis gebracht kunnen worden op het moment dat t nodig is. overdag, s avonds, ‘ s nachts. Hun dochter is afhankelijk van een rolstoel en heeft n verschrikkelijk jaar achter de rug. Dat ze door haar ouders naar  vrienden kon worden gebracht is n lichtpunt. Het geeft haar bewegingsvrijheid en ook n sociaal leven. Dat is nu weg…..dankzij jullie zoons. Die lopen nu rond in n groepje en gaan gewoon door met dat klote vuurwerk. Zich niet beseffend dat er nu ouders in Leiderdorp zijn die hun zieke dochter niet naar de arts kunnen brengen als dat nodig is. Ik hoop van harte dat ze zsm gepakt worden en jullie als ouders opdraaien voor de schade.
 
Fijne jaarwisseling!”
Ik hoop dat de daders wroeging krijgen …

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam