071 - 203 22 56
info@ri-organizing.nl

Oranjekoorts….? #GunIedereeneenLeukOranjefeest

Drie maanden geleden riep ik nog dat ik niet te vermurwen was. Gewoon als altijd boodschappen doen en alleen kopen wat ik nodig heb! ……tot de EK naderde. Ook mijn dochter wil namenlijk  de lippenstift met rode en blauwe stiftkant en mijn zoon weet van gekkigheid niet meer bij welke ingang van de supermarkten hij moet gaan staan om oranje poppetjes en plakplaatjes te verzamelen.

Ik pak mijn boodschappen uit en kijk meewarig naar 2 flacons schoonmaakmiddel…je kreeg er wel een speciaal geluksvogeltje met  hoofd van dit keer Dirk Kuijt bij. En de wat moet ik in hemelsnaam met 2 Gijpvogels, verkrijgbaar bij de rode en gele drogist bij aanschaf van shampoo, eigenlijk niet mijn merk. ………….ik geef toe, ik ga er net zo hard in mee als ieder ander. Thuis achter de pc ga ik eens rekenen en jawel…ik heb uiteraard meer uitgegeven dan gepland. Het is dat ik niet pin, maar gewoon cash betaal en de bonnetjes allemaal netjes verwerk in ons ouderwetse kasboekje.

Ben erg benieuwd naar de totale opbrengst van al die supermarkten na de EK. Ik gun Oranje de overwinning, maar voor de gemoedsrust in de portomonnee van vele mensen hoop ik eigenlijk dat Oranje niet gek ver zal komen.

Iedereen doet nl. mee aan de oranjegekte en het kost handenvol geld. Misschien kunnen wet met zijn allen wat oranjespul aan alle voedselbanken doneren, zodat iedereen kan meedelen in de vreugde van de oranjegekte.

#GunIedereeneenLeukOranjefeest!

Leave A Comment

Protected by WP Anti Spam